duminică, 24 februarie 2019

Disney colecția de aur nr 51 , WALL * E , 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 51  , WALL * E  , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.





Disney colecția de aur nr 50 , Avioane: Echipa de intervenții , 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 50 , Avioane : Echipa de intervenția , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.





49 Robin Hood

Disney colecția de aur, nr. 49 , Robin Hood  , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.







Disney colecția de aur nr 48, Regele Leu 2 Regatul lui Simba , 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 48 , Regele Leu 2 Regatul lui Simba  , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.







vineri, 1 februarie 2019

Minunile Naturii - Insectă : Cicadă Neagră Pătată, revistă plus specimen real, 25 lei

Minunile Naturii - Insectă : Cicadă Neagră Pătată, revistă plus specimen 25 lei. Minunile Naturii, o colecție de specimene reale. Nr. 11/2018. Insectă : Cicadă Neagră Pătată. Conține revistă plus specimen real conservat de Cicadă Neagră Pătată. Aflați cum încearcă SĂ SE ELIBEREZE o cicadă dacă este capturată. Vedeți ce utilizare neașteptată au CICADELE ÎN ASIA . CICADA NEAGRĂ . La prima vedere pare o molie deghizată, dar când începe să țiuie, e clar că e cu totul altă insectă. COLECȚIA TA UNICĂ de 15 specimene autentice pentru toți copiii curioși și inteligentți. produs nou, sigilat, ambalat în ambalajul original de la producător. Preț 25 lei.









Minunile Naturii - Insectă : Cărăbușul oriental, revistă plus specimen real, 25 lei

Minunile Naturii - Insectă : Cărăbușul oriental, revistă plus specimen real, 25 lei . Minunile Naturii , o colecție de specimene reale. Nr. 10/2018. Insectă Cîtîbușul oriental. Parțial CĂRĂBUȘ  , parțial robot. Conține revistă plus specimen real conservat de Cîrîbuș oriental. Aflați de ce se aude un BÂZÂIT ENERVANT când sunteți în preajma unor cărăbuși orientali. vedeți de ce apar LUPTE între cărăbușii masculi. CĂRĂBUȘUL ORIENTAL. În fiecare an sosirea verii e anunațtă de apariția acestor cărăbuși metalici. . COLECȚIA TA UNICĂ de 15 specimene autentice pentru toți copiii curioși și inteligenți. produs nou, sigilat, ambalat în ambalajul original de la producător. Preț 25 lei.








Minunile Naturii - Insectă : Gândacul de bălegar , revistă plus specimen real, 25 lei

Minunile Naturii - Insectă : Gândacul de bălegar , revistă plus specimen real, 25 lei. Minunile naturii, o colecție de specimene reale. Nr. 9/2018 . Insectă Gândacul de bălegar . Conține revistă plus specimen real conservat de Gândac de bălegar. Descoperiți cum face GÂNDACUL DE BĂLEGAR curețenie adunând EXCREMENTELE pentru a se hrăni. Vedeți cu câtă grijă pregătesc GÂNDACII DE BĂLEGAR hrana pentru urmașii lor. GÂNDACUL DE BĂLEGAR . Aceste creaturi fascinante care  fac un serviciu de curățenie extrem de valoros. COLECȚIA  TA UNICĂ de 15 specimene autentice pentru toți copiii curioși și inteligenți. produs nou, sigilat, ambalat în ambalajul original de la producător. Preț 25 lei.