joi, 20 decembrie 2018

Disney colecția de aur 40 Mașini 2 O călătorie în jurul lumii , 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 40 , Mașini 2 O călătorie în jurul lumii , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.







Eseuri - Cioran,Noica, Zarifopol, Steinhardt, 160 pagini, 10 lei

Eseuri - Cioran,Noica, Zarifopol, Steinhardt, 160 pagini, 10 lei. urelia Iordache- pentru clasele IX-XII , eseuri Cioran, Noica, Zarifopol, Steinhardt. Istorie a literaturii, critică, estetică, teorie literară: Lovinescu, Călinescu, Vianu, Ralea. Estetica dezvăluie relațiile dintre antici și axiologie în opera de artă, între strucutră și sens artistic, între previzibil și imprevizibilul în procesul de creație, accentuând asupra interdependenței dintre etic și estetic - editorul. Editura Sarmis, Craiova, 160 pagini, 10 lei.








Ferdinand Comte - Cărțile sfinte, 250 pagini, 10 lei

Ferdinand Comte - Cărțile sfinte, 250 pagini, 10 lei . Volumul, primul din colecția Conexiuni- prezintă cărțile sfinte ale omenirii de la Avesta și Adi Granth la Evanghelii și Coran, precum și scrierile confucianiste, taoiste, maniheite și altele. Traducere de Dumitru Purnichescu. Editura Enciclopedică  București, 1994, 145 pagini, 10 lei.









Nadia Anghelescu - Introducere în islam, 145 pagini, 10 lei

Introducere în islam , este o carte concepută în spiritul dialogului între religii: ea încearcă să răspundă întrebărilor pe care creștinii de la noi și le pun în legătură cu religia islamică într-un moment în care interesul pentru acesta sporește în întreaga lume. Colecția Orizonturi spirituale, Editura Enciclopedică, București, 1993, 145 pagini, 10 lei.