vineri, 23 noiembrie 2018

Minunile Naturii - Insectă - Cărăbușul de trandafir , revistă plus specimen real, 25 lei

Minunile Naturii - Cărăbușul de trandafir  , revistă plus specimen real, 25 lei. Minunile naturii. o colecție de specimene reale. Nr. 8/ 2018. Insectă - Cărăbușul de trandafir . Conține revistă plus un specimen real conservat de Cărăbușul de trandafir .Descoperiți cât de PUTERNICE SUNT SINȚURILE anumitor specii de cărăbuși. Aflați cum rezultă CULOAREA VERDE METALICĂ atât de deosebită a CĂRĂBUȘULUI DE TRANDAFIR : Cărăbușul de trandafir - Insecta colorată care mișună prin grădini ca o albină amețită!  Revista face parte din COLECȚIA TA UNICĂ de 15 specimene autentice, pentru toți cei curioți și inteligenți. Produs nou, sigilat, ambalat în ambalajul original de la producător. Preț 25 lei









Disney colecția de aur, nr. 36 , 102 Dalmațieni , 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 36 , 102 Dalmațieni  , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.









luni, 19 noiembrie 2018

Leonida Lari - Anul 1989 , 190 pagini, 10 lei

Leonida Lari - Anul 1989 , 190 pagini, 10 lei . Cartea de față e un manifest al poetei Leonida Lari în sprijinul marilor idealuri ale poporului nostru. Scrise la temperatura unor efervescente trăiri în istorie, aceste versuri reușesc să reabiliteze cu adevărat poezia patriotică a moldovei, purificând-o . Chișinău, Editura Hyperion, 1990, 190 pagini, 10 lei.








Albert Einstein - Teoria relativității, Humanitas, 95 pagini, 10 lei

Albert Einstein - Teoria relativității, Humanitas, 95 pagini, 10 lei. Teoria relativității - o expunere elementară. Traducere din limba germană de I. Pârvu. Nu ne putem îndoi de faptul că teoria relativității a modificat profund concepția noastră asupra spațiului și timpului. Aspectul cel mai incitant al acestei schimbări nu constă în natura ei specială ci mai degrabă în faptul că ea a fost în genere posibilă. Werner Heisenberg. Editura Humanitas, București, 1992, 95 pagini, 10 lei.






vineri, 16 noiembrie 2018

Victor Kernbach - Miturile esențiale, 400 pagini, 10 lei

Victor Kernbach - Miturile esențiale, 400 pagini, 10 lei. Antologie de texte cu o introducere în mitologie, comentarii critice și note de referință. Editura științifică și enciclopedică. Cotor lipit  dar nu afectează lectura. Cartea este întreagă fără pagini lipsă. 400 pagini, 10 lei.








miercuri, 14 noiembrie 2018

Elicopterul de asalt MI-24V , 1/2018, construiți o replică exactă, 15 lei

Elicopterul de asalt MI-24V , 1/2018, construiți o replică exactă, 15 lei . Setul conține revistă plus primele componente din kitul de construcție. Revista e numărul 1 din 2018 din seria construiți o replică exactă. Machetă realistă din metal turnat, realizat la o scară de 1:24. Kitul de construcție conține șurubelniță, diverse componente, diverse șuruburi și accesorii. Produs nou, sigilat, în țiplă, amalat în ambalajul original de la producător. Preț 15 lei.









Minunile Naturii - Fosilă - Scoică Venus , revistă plus specimen real, 25 lei

Minunile Naturii - FOSILĂ - SCOICA VENUS  , revistă plus specimen real, 25 lei. Minunile naturii. o colecție de specimene reale. Nr. 7/ 2018. Fosilă - SCOICA VENUS . Conține revistă plus un specimen real conservat de FOSILĂ - SCOICA VENUS  . Descoperiți o SCOICĂ FOSILIZATĂ cu o istorie de 200 milioane de ani. Aflați care este zona din Statele Unite care a făcut din scoici ingredientele principale ale bucătăriei sale. SCOICA. O fosilă a unei creaturi maritime uimitoare, care are gură și anus , dar nu și cap - și care-și trăiește viața îngropată în nisip. Revista face parte din COLECȚIA TA UNICĂ de 15 specimene autentice, pentru toți cei curioți și inteligenți. Produs nou, sigilat, ambalat în ambalajul original de la producător. Preț 25 lei.