vineri, 19 octombrie 2018

Minunile Naturii - Scorpionul Manciurian , revistă plus specimen real, 25 lei

Minunile Naturii - Scorpionul Manciurian , revistă plus specimen real, 25 lei. Minunile naturii. o colecție de specimene reale. Nr. 1 / 2018. Scorpionul Manciurian. Conține revistă plus un specimen real conservat de Scorpion Manciurian. Revista face parte din COLECȚIA TA UNICĂ de 15 specimene autentice, pentru toți cei curioși și inteligenți. Produs nou, sigilat, ambalat în ambalajul original de la producător. Preț 25 lei.








Disney colecția de aur, nr. 31 , Frumoasa adormită , 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 31 , Frumoasa adormită  , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.









miercuri, 17 octombrie 2018

Disney colecția de aur, nr. 33 , Bunicul Iepurilă , 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 33 , Bunicul Iepurilă  , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.









Disney colecția de aur, nr. 32 , Doamna și Vagabondul , 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 32 , Doamna și Vagabondul  , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.