vineri, 31 august 2018

Istoria intelectuală a liberalismului , 180 pagini, 20 lei

Pierre Manent - Istoria intelectuală a liberalismului , 180 pagini, 20 lei . Zece lecții. De la regresul  diferitelor ideologii socialiste la începutul anilor 80 , interesul și curiozitatea manifestate față de liberalism au sporit. Lipseau însă lucrări noi, privitoare la fundasmentele istorice și filozofice ale acestui curent de gândire. Manent a umplut acest vid mergând la izvoare. Cotorul și coperțile prezintă defecte estetice care nu afectează lectura. A se vedea foto pentru a nu exista nemulțumiri ulterioare. Editura Humanitas, București, 1992, 180 pagini, 20 lei.





Mircea Rebreanu - Opțiunile istorice ale românilor , 265 pagini, 20 lei

Mircea Rebreanu - Opțiunile istorice ale românilor , 265 pagini, 20 lei . În duhul adevărului. Crez și mărturii. Coperțile și cotorul au defecte estetice dar nu afectează lectura. A se vedea foto pentru a nu exista nemulțumiri ulterioare. Editura Agora Iași, 1995, 265 pagini, 20 lei.





Mithra , Zoroastru , Istoria ariană a creștinismului, 195 pagini, 20 lei

Charles Autran - Mithra , Zoroastru , Istoria ariană a creștinismului, 195 pagini, 20 lei .Charles Autran - diplomat al Școlii de Înalte Studii, membru al Institutului Francez de Arheologie Orientală din Cairo. Cuprins . Capitol preliminar: Măreția religioasă a lumi. Partea întâi : Misterele iraniene ale lui Mitra. Partea a doua: Zoroastru. Coperțile și cotorul au defecte estetice dar nu afectează lectura. Pozele sunt reale ceea ce se vede aceea se și primește și rog a fi consultate cu atenție pentru a nu exista nemulțumiri ulterioare. Editura Antet, 1995, 195 pagini, 20 lei.






marți, 28 august 2018

Disney colecția de aur, nr. 25 , Alice în Țara Minunilor , 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 25 , Alice în Țara Minunilor  , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.






Disney colecția de aur, nr. 24 , Mașini , 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 24 , Mașini , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.






miercuri, 8 august 2018

Disney colecția de aur, nr. 23 , Fratele Urs , 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 23 , Fratele Urs  , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.





Disney colecția de aur, nr. 22 , Robotul Bow - Bot , 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 22 , Robotul Bow - Bot  , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.