miercuri, 25 aprilie 2018

Disney colecția de aur, nr 8 , Povestea jucăriilor , 20 lei

Disney colecția de aur, nr 8 , Povestea jucăriilor , 20 lei


Disney colecția de aur, nr. 8 , Povestea jucăriilor ( Toy story) , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto . Preț 20 lei.





marți, 17 aprilie 2018

Disney colecția de aur, nr. 6 Aladin, 20 lei

Disney colecția de aur, nr. 6 Aladin , 20 lei . Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Producătorul a editat cartea fără display și fără bonus. Cartea este nouă, sigilată în țiplă. A se vedea foto .




luni, 16 aprilie 2018

My Liitle Pony - 2 minireviste, 2 DVD-uri, 20 lei

My Liitle Pony - 2 minireviste, 2 DVD-uri, 20 lei.  Pachet DVD My Little Pony nr. 3. 2 Minireviste cu dvd My Little Pony. produs de Media Service Zawada Publishing. Pachetul este ambalat și sigilat de producător. Dvd-urile au hologramă pentru plata drepturilor de autor. Dvd-urile sunt dublate în limba română și conțin sezonul1 episoadele 8-10. preț 20 lei.
email emdaion@gmail.com





duminică, 15 aprilie 2018

Disney - Albă ca zăpada și cei șapte pitici, carte + bonus, 20 lei


Disney Albă ca zăpada și cei șapte pitici, carte + bonus , metru pentru a măsura înălțimea copilului,, 20 lei. Disney, colectia cele mai frumoase povesti pentru copilul dumneavoastra. Povesti din colectia de aur Disney. Aceasta este o colectie de carti care ilustreaza aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grija la exprimare. Prin povestea eroului principal, copii vor învata multe lucruri despre lume si vor încerca emotii pozitive. Cititul este cea mai buna investitie în dezvoltarea morala si intelectuala a copilului dumneavoastra. Aveti grija ca acesta sa ramâna zilnic în contact cu cartile tiparite. Displayul contie o carte si bonus, metru pentru măsurarea înălțimea copilului,. pret 20 lei.
email: emdaion@gmail.com.